Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ELAZIĞ (AA) - Ağın Kaymakamlığınca hayata geçirilen "Beni de Unutmadılar Projesi" ile ilçede yaşayan yaşlılara sosyal hizmet verilecek.

        Ağın Kaymakamı Mehmet Fatih Yakınoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçe nüfusunu daha çok yaşlıların oluşturması nedeniyle ihtiyaç sahibi yaşlıların kişisel ve sosyal bakımlarının yerine getirilmesi amacıyla bir proje hazırladıklarını belirtti.

        Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca hazırlanan projenin Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından kabul edilmesinin ardından proje kapsamında hazırlıklarını tamamladıklarını aktaran Yakınoğlu, ilçede bir proje ofisi açtıklarını söyledi. Yakınoğlu, "Beni de Unutmadılar Projesi ile bir yıl süresince, evini temizleyemeyen, çamaşırını yıkayamayan, kişisel bakımını yapamayan yaşlı, özürlü, hasta ve maddi yönden muhtaç durumda bulunan vatandaşlarımızın bu manada bütün ihtiyaçlarının karşılanması için bir proje ofisi açtık. Projenin başarıya ulaşması için vakfımızca ne gerekiyorsa eksiksiz olarak yapıcağız" dedi.  

        Yakınoğlu, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın uygun görmesi halinde projeyi sürdürülebilir hale getireceklerini sözlerine ekledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Elazığ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Elazığ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler