Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ELAZIĞ (AA) - Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu, Karakoçan ilçesinde temaslarda bulundu.

        Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Karakoçan'a giden Zorluoğlu, Kaymakam Cemil Sarıoğlu ve ilçe protokolü tarafından Hükümet Konağı önünde karşılandı. 

        Zorluoğlu, Kaymakam Sarıoğlu'ndan ilçe ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldıktan sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığını ziyaret etti. 

        Yapımı devam eden 50 yataklı Karakoçan Devlet Hastanesi inşaatı ve Karakoçan Gençlik ve Spor Müdürlüğü Spor Salonu'nu da gezen Zorluoğlu, bölgesel amatör ligde mücadele eden Karakoçan Tepe Gençlikspor hentbol takımı oyuncularıyla sohbet etti. Sporcuların hediye ettiği formayı giyen ve atkıyı takan Zorluoğlu,  oyuncularla fotoğraf çektirdi.

        Vali Zorluoğlu daha sonra Karakoçan Belediyesi Düğün Salonunda muhtarlar ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya geldi. 

        Zorluoğlu, toplantının ardından ilçeden ayrıldı.

         

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Elazığ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Elazığ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler