Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR (AA) - Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, "Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı hatırlayın 'İktidar olursak Suriyelileri göndereceğiz' dedi. Birkaç gün önce Brüksel'e gitti, ballandıra ballandıra bitiremedi Türkiye'nin sığınmacılara ne kadar büyük bir ev sahipliği yaptığını" dedi.

        Karaburun ve Çeşme ilçelerine gerçekleştirdiği ziyaretlerde vatandaşlarla bayramlaşan ve sohbet eden Yıldırım, Türkiye'nin 1 Kasım'da yeniden sandık başına gideceğini hatırlattı.

        Milletin her zaman Türkiye'de yanlışı düzelten, basiretli karar veren son merci olduğunu anlatan Yıldırım, "7 Haziran'da tamamlayamadığımız işi 1 Kasım'da millet tamamlayacak. 10 tane seçim yaptık 10 seçimde de bütün hataları düzelten millet oldu. Ben eminim ki 1 Kasım seçimlerinde de aynısı olacak" diye konuştu.

        Konuşmasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Suriyeliler konusundaki açıklamalarına değinen Yıldırım, siyasetin tutarlı olması gerektiğini dile getirdi.

        Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun Türkiye'de farklı, yurt dışında farklı konuşmalar yaptığını ifade ederek, şunları kaydetti:

        "Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı hatırlayın 'İktidar olursak Suriyelileri göndereceğiz' dedi. Bir kaç gün önce Brüksel'e gitti, ballandıra ballandıra bitiremedi Türkiye'nin sığınmacılara ne kadar büyük bir ev sahipliği yaptığını, ne kadar büyük bir iyilik yaptığını. Dünyanın takdir etmesi gerektiğini söyledi. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. İçeride başka dışarıda başka böyle bir şey olmaz."  

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler