Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        RİZE (AA) - Hentbol Kadınlar Avrupa Kupa Galipleri Kupası 2. turunda Skuru IK takımı ile eşleşen Ardeşen Gençlik, rakibiyle 18 Ekim pazar günü oynayacağı turun ilk maçı için İsveç'e gitti.

        Rize ekibinin antrenörü Hikmet Vurgun, İsveç'e hareket öncesi AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Amacımız, evimize avantajlı dönmek" dedi.

        Yarın maçın oynanacağı salonda son antrenmanı yaptıktan sonra, karşılaşmayı beklemeye başlayacaklarını ifade eden Vurgun, "Avrupa'da hedefimiz final ama bunun kolay olmadığını biliyoruz. Geçtiğimiz yıllardaki tecrübemizle işin zorluk derecesini biliyoruz. Rakibimiz de oldukça güçlü. Tecrübe ile oyun planımızı birleştirip istediğimizi almaya çalışacağız. Maça, ilk maçta avantaj sağlama bilinciyle çıkacağız. Amacımız kazanıp, evimize avantajlı dönmek" diye konuştu.

        Vurgun, Rize'deki rövanş maçının 24 Ekim Cumartesi günü oynanacağını anımsatarak, "Çok iyi bir seyirci topluluğuna sahibiz. Takımlarını her maç sahiplenen yaklaşık 2, 3 bin taraftarımız var. Bu sayının Avrupa heyecanında 4 binlere ulaşacağını hesaplıyoruz. Sahamızda seyircimizin de desteği ile tur atlayıp yeni rakibimizi düşünmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

         

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Rize haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Rize Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler