Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DENİZLİ (AA) - Pamukkale Üniversitesi Buldan Meslek Yüksek Okulunda (MYO) "Geleceğimi Güvenle Planlıyorum" konferansı düzenlendi.

        Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilen, Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından yürütülen "Etkin Rehberlik ve Denetim Yoluyla Kayıtlı İstihdamın Teşviki" projesi kapsamında organize edilen etkinlikte gençlerin, geleceklerini planlarken dikkat edecekleri konularda uzmanlarla buluşturup iş gücü piyasasında kendilerine yer bulmak için gerekli nitelikleri kazanmada yol haritaları, etkin iş arama-bulma teknikleri, sosyal güvenlik, kayıtlı istihdam ve çalışan hakları gibi konularda bilgilendirme yapıldı.

        Konferansa, Buldan MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kemal Göz ve SGK İl Müdürü Abdullah Mersin, Pamukkale Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Kamil Orhan katıldı.

        - PAÜ Vikings Takımı İstanbul'dan ödülle döndü

        Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) İnşaat Mühendisliği öğrencilerinin oluşturduğu "PAÜ Vikings Takımı" Boğaziçi Üniversitesi'nin düzenlediği geleneksel çelik köprü yarışmasında çeşitli dallarda ödüller elde etti.

        Boğaziçi Üniversitesi Yapı Kulübü'nün Güney Meydanı'nda 2007 yılından bu yana düzenlediği Deco (Design &Construct) geleneksel çelik köprü yarışmasına katılan PAÜ ekibi 13 takım arasından dayanım alanında birinci, estetik alanda üçüncü, yapım maliyetinde beşinci. ve kurulumda sekizincilik elde ederek genel sıralamada dördüncülük elde etti.

        PAÜ Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selçuk Toprak gazetecilere yaptığı açıklamada öğrencilerin bir ekip olarak danışman hocaları sayesinde gurur duyulacak bir başarıya imza attıklarını söyledi.

        - Denizli Büyükşehir Belediyesi "121 Dev Proje"ye başlıyor

        Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan 2016-2017 Eylem Planı kapsamında açıkladığı "121 Dev Proje" birer birer hayata geçirmeye başladıklarını söyledi.

        Zolan gazetecilere yaptığı açıklamada, proje kapsamında çevre yolu ile Bozburun Köprülü Kavşağı'nda incelemelerde bulunduğunu ve burada yapılacak işle kentin yeni bir çevre yoluna kavuşacağının müjdesini verdi.

        Ankara-İzmir çevre yolunun başarılı bir şekilde tamamlandığını ancak bu çevre yolunun kent trafiğine daha fazla katkı sağlamasını istediklerini belirten Zolan, şöyle konuştu:

        "Organize Sanayi Bölgesi ve Ankara yönünden gelen vatandaşlarımız Üçgen Kavşağı'na uğramadan burada yapacağımız köprü ile Bozburun yoluna bağlanacak. Buradan da İzmir Bulvarı'ndan hal kavşağı bölgesine ulaşılacak. Böylece Denizlimiz yeni bir çevre yolu kazanacak. Vatandaşlarımız daha güvenli ve konforlu bir seyahat imkanına kavuşmuş olacak."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler