Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TOKAT (AA) Tokat'ın Yeşilyurt ilçesinde satranç turnuvası düzenledi.

        Yeşilyurt Kaymakamlığı, Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Tokat Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen turnuva Yeşilyurt İMKB Yatılı İlköğretim Bölge Okulu salonunda düzenlendi.

        Sadece Yeşilyurt ta ikamet eden veya Yeşilyurt ilçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarda eğitim öğretim gören lisanslı sporcuların katılımıyla gerçekleştirilen turnuvaya minikler, küçükler, yıldızlar ve gençler kategorisi olmak üzere 4 kategoride 130 sporcu katıldı. 6 tur üzerinden oynanan turnuva kıyasıya mücadelelere sahne oldu.

        Turnuva sonunda kategorilerde dereceye girenlere ödülleri Yeşilyurt Kaymakam Vekili Ömer Kıraç, Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Selim Coşkun, Yeşilyurt Belediye Başkan Vekili Bedri Nazar Sadakat ve Kuşçu Ortaokulu Müdürü Ayhan Duran tarafından verildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler