Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'nin Sulakyurt ilçesinde Çok Programlı Anadolu Lisesi mezuniyet programı düzenlendi.

        Kaymakam Fikret Dağ, Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen programda yaptığı konuşmada, öğrencilerin emeklerinin sonucunda mezun olmayı hak ettiklerini söyledi.

        Öğrencilerin eğitim öğretimin bitimi itibariyle büyük heyecan yaşadıklarını belirten Dağ, "Okulumuzda 4 yıllık eğitimlerini tamamlayarak diplomalarını almaya hak kazanan öğrencilerimizin başarılı olmasında büyük emekleri olan ailelerine ve öğretmenlerine teşekkür ediyorum. Hepimiz makamlarımızı ileri ki yıllarda yerimizi mezun ettiğimiz öğrencilere bırakacağız. Temennimiz, öğrencilerimizin üniversitelerde çeşitli başarılar elde ederek aynı sevinç ve heyecanları yaşamalarını istiyoruz. Gelecek nesil olarak daha çok çalışmamız ve ilerlememiz gerekir. Bunu gerçekleştirdiğimizde en huzurlu günlerimizi yaşamış oluruz. Bu azmi ve şevki hepinizde görüyorum." diye konuştu.

        Programa, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nazmi Bayram, İlçe Müftüsü Ömer Faruk Altun, okul müdürleri, kurum müdürleri ve öğrencilerin aileleri katıldı.

        Program, dereceye giren öğrencilere plaket verilmesi ve öğrencilerin kep atmasının ardından sona erdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırıkkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırıkkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler