Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ŞIRNAK (AA) - Uludere Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Şırnak'taki terör saldırıları nedeniyle ilçeye göç eden 150 aileye gıda yardımında bulundu.

        Kaymakam Halil Şivgan, yaptığı açıklamada, ramazan ayı öncesinde SYDV personeli ve mahalle muhtarlarının çalışmaları sonucu ilçe genelinde Şırnak’tan göç eden ailelerin tespit edildiğini ve tespitlerden sonra 150 ihtiyaç sahibi aileye yardım yapıldığını söyledi.

        Devletin her zaman olduğu gibi bu ramazan ayında da ihtiyaç sahiplerini yalnız bırakmadığını söyleyen Şivgan, "Biz de Uludere Kaymakamlığı olarak devletimizin SYDV aracılığıyla sağladığı imkanları ihtiyacı olan vatandaşlarımıza ulaştırmak için vakıf personeliyle titizlikle çalışmalarımıza devam ediyoruz." dedi.

        Yardımı alan terör mağduru vatandaşlar ise ilçeye geldikleri ilk günden itibaren kaymakamlık yetkililerin kendileri ile çok ilgilendiklerini ve her zaman yardımda bulunduklarını söylediler.

        Vatandaşlar, Kaymakam Şivgan’a yardımlarından dolayı teşekkür ettiklerini belirtti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şırnak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şırnak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler