Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, Gürün ilçesini ziyaret etti.

        Gül'ü, Gürün 80.Yıl Yatılı Bölge Ortaokulu bahçesinde Kaymakam Fatih Özdemir, Divriği Kaymakamı Nebi Kaya, Kangal Kaymakamı Sinan Aşçı, Gürün İlçe Jandarma Komutanı Ethem Gökboğa, Belediye Başkanı Nami Çiftçi, İlçe Emniyet Müdürü Zekeriya Yaldız ile çok sayıda vatandaş karşıladı.

        Sivas Valisi Davut Gül de 2006 yılında kaymakam olarak Gürün'de görev yaptığını hatırlatarak tekrar ilçeye geldiği için mutlu olduğunu söyledi.

        Karşılama töreninin ardından Gürün Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı tarafından SODES kapsamında yürütülen "Oyuncaklar gelsin çocuklar büyüsün" projesinin oyuncak dağıtımı yapıldı.

        Gül ve beraberindekiler daha sonra Kaymakamlığı ve Belediye Başkanı Nami Çiftçi'yi makamında ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

        Vali Gül son olarak Gökpınar Gölü'nde şehit ve gazi aileleri onuruna verilen iftara katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler