Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DENİZLİ (AA) - Honaz ilçesindeki bir okul, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde görev yapan güvenlik güçlerine moral vermek üzere, hazırladıkları çeşitli hediye paketlerini karne gününde gönderdi.

        Kaklık Ortaokulu öğrencileri, asker ve polislere manevi destekte bulunmak üzere yazdıkları şiir ve mektuplarla çizdikleri resimlerin yanı sıra içerisinde havlu ve çorapların bulunduğu hediye paketlerini Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ne gönderilmek üzere kargoya teslim etti.

        Okul müdürü Hasan Hüseyin Hançar, Güneydoğu'daki asker ve polislere moral vermek amacıyla "devlet millet el ele" adlı sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirdiklerini belirtti.

        Proje kapsamında hazırlanan havlu, çorap, mektuptan oluşan paketlerin bugün kargoya verildiğini ifade eden Hançar, "Öğrencilerde milli bilinç, toplumsal duyarlılık kazandırmayı hedefleyen proje hem öğrencilerimizden hem velilerimizden tam destek aldı. Projeye Honaz Belediyesi de maddi destek sağlamıştır." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler