Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YALOVA (AA) - Başbakan Binali Yıldırım'ın, AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak'la telefonla görüştüğü bildirildi.

        AK Parti Yalova İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, dün Öztabak'ı telefonla arayan Başbakan Yıldırım'ın, il teşkilatının ve tüm Yalovalılar'ın bayramını kutladığı sevgi ve selamlarını ilettiği ifade edildi.

        Açıklamada, Başbakan Yıldırım'ın 30 Haziran'da açılışı yapılan Osmangazi Köprüsü hakkında Öztabak'tan bilgiler aldığı ifade edilerek, şunlar kaydedildi:

        "Başbakan Yıldırım telefonla aradığı Öztabak'tan vatandaşların köprü ile ilgili görüşlerini, kullanım yoğunluğunu ve ilk haftalardan itibaren Yalova'ya nasıl yansıdığını öğrendi. Öbür taraftan Yalova- Armutlu arasında yapılacak çevre yolu hakkında görüş alışverişi yapan ikili bu eserin Yalova için çok yararlı olacağının üstünde durdu. İl Başkanı Öztabak, yapılacak çevre yolunun Yalova için çok önemli olduğunu ve Yalova'ya büyük yararları olacağını söyledi."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yalova haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yalova Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler