Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KIRIKKALE (AA) - Karakeçili Kaymakamı Onur Özaydın, bakanlıkta yapacağı staj ve yurtdışındaki dil eğitiminden dolayı ilçedeki görevinden ayrıldı.

        Özaydın, Karakeçili Belediye Başkanı Hüseyin Özçelik'i ziyaret etti.

        Burada konuşan Kaymakam Özaydın, Karakeçili'nin kaymakam olarak görevlendirildiği ilk ilçe olduğunu belirterek, Karakeçili'nin hayatı boyunca gönlünde ayrı bir yeri olacağını söyledi.

        Görev yaptığı süre boyunca mesai kavramı gözetmeksizin elinden geldiğince hizmet etmeye çalıştığını dile getiren Özaydın, "Devletin imkanları ve kurallarıyla vatandaşlarımızın beklenti ve hassasiyetlerini en üst düzeyde dikkate aldım. Karakeçili için yapabildiklerim zaten benim en temel görevimdi. Benden sonra görev yapacak meslektaşlarımız bıraktığımız yerden hiç şüphesiz hizmet yarışını devam ettireceklerdir. Görevimden ayrılırken severek çalışmamın, güzel hizmetlere vesile olmamın gönül huzuru ile ayrılıyorum." diye konuştu.

        Başkan Özçelik de ilçeye yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Özaydın'a plaket verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırıkkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırıkkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler