Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        UŞAK (AA) - Uşak Karma Deri Organize Sanayi Bölgesinde (UKDOSB) bulunan bir geri dönüşüm fabrikasında çıkan yangında maddi hasar oluştu.

        UKDOSB'ne faliyet gösteren Rasıh Nedim'e ait geri dönüşüm fabrikasında akşam henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Çalışanlar yangını kendi imkanlarıyla söndürmeye çalışırken, olay yerine gelen itfaiye ekipleri alevlere müdahale etti.

        Kısa sürede kontrol altına alınan yangın nedeniyle fabrikada maddi hasar oluştu.

        UKDOSB Başkanı İbrahim Karahallı gazetecilere yaptığı açıklamada, fabrikada yün ve plastik parçaları bulunduğunu belirtti.

        Yangının büyümeden kontrol altına alınmasına sevindiklerini aktaran Karahanlı, "Pek çok fabrikanın bulunduğu sanayi bölgemizde, yapımına başlanılan itfaiye binasını tamamladık. Yangın söndürme araçları alındı. İtfaiyede görev alacak arkadaşlarımızın eğitimleri kısa sürede tamamlanarak, bölge itfaiyesi aktif hale getirilecek. Olası bir yangın anında ekiplerimiz ilk müdahalede bulunarak can ve mal kayıplarının yaşanmaması için özveri ile çalışacaklar. İnşallah bundan sonra böyle olaylarla karşılaşmayız. Firma sahibimize geçmiş olsun." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Uşak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Uşak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler