Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAKARYA (AA) - Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, 3. Organize Sanayi Bölgesi (OSB) girişinde 224 konutun yapılacağı alanda incelemelerde bulundu.

        Firma yetkililerinden bilgi alan Genç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, OSB'de çalışan 4 bine yakın personelin çoğunun servislerle diğer ilçelerden geldiğini belirterek, "O nedenle ilçemize fazla katkıları olamamaktadır. Konut sorunlarını çözdükten sonra hepsi ilçemizde kalacak ve hem nüfusumuz hem de sosyal alanlarda hareketlilik genişleyecektir." dedi.

        Konutların ilçeye hayırlı olmasını dileyen Genç, iş istihdamı sağlayacak yatırımcılara ve müteahhitlere belediye olarak desteklerinin devam edeceğini bildirdi.

        Firma yetkilisi Yunus Altun da büyük bir aksilik olmaması durumunda eylül ayının ilk haftasında ruhsat kesimlerini yapıp inşaatlara başlayacaklarını kaydetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler