Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YOZGAT (AA) - Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) 2016 yılı İdari ve Adli Yargı Yaz Kararnamesi kapsamında Boğazlıyan Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Murat Dilsiz, görevine başladı.

        Basın mensuplarını makamında kabul eden Başsavcı Dilsiz, Boğazlıyan gibi güzide bir yere atandığı için çok mutlu olduğunu söyledi.

        Adaletin bir hizmet olduğunu belirten Dilsiz, şöyle konuştu:

        "Bundan sonraki temel amaç ve gayemiz, her zaman söylediğim gibi adalet bir hizmettir. Buradaki halkımızın hassasiyetlerini gözeterek, ama adaletin ne olduğunu da hiçbir zaman kaybetmeden doğrular neyi gerektiriyorsa bunun peşinden gitmek ne olduğunu tespit ettikten adaleti gerçekten ne olması gerektiği şekilde uygulamak olacaktır. Temel gayemiz, sadece bu koltuklarda oturmak değil, oturduğumuz süre içerisinde Boğazlıyan'ı daha nasıl huzurlu bir ilçe yapabiliriz onların tamamen üzerinde durup projeler geliştirip yanlışların üzerine gidip doğruları destekleyerek, elimizden gelen gayreti sonuna kadar göstereceğiz. Bu konuda da basından da gerekli desteği alacağız. Bizim kapımız herkese açık, telefonumuz 7/24 her zaman açık olacaktır. Hiç bir kimseyi bu kapıdan geri çevirmeyiz ve kapılarımızı kapatmayız. Adalet adına ve doğruları belirtmek adına herkesi de bekliyoruz."

        Boğazlıyan Cumhuriyet Başsavcılığı'nda gerçekleşen ziyarete Boğazlıyan Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Melik Durmaz da eşlik etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yozgat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yozgat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler