Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAKARYA (AA) - Sakarya'nın Adapazarı ve Ferizli ilçelerinde, FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında 3 öğrenci yurdu kapatıldı.

        Adapazarı Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Ruhsat Denetim Müdürlüğü, Yapı Kontrol Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğünce, FETÖ’ye destek sağladığı iddiasıyla Özel Berk Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci Yurdu ile Özel Tuna Yüksek Öğrenim Erkek Yurdu’nun mühürlendiği belirtildi.

        Açıklamada, yurtlarda incelemeye giden ekiplerin binalarda proje dışında izinsiz değişikliklerin de yapıldığını tespit ettiği bildirildi.

        Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk da yaptığı açıklamada, FETÖ'ye yakınlığıyla bilinen Özel Derya Ortaöğretim Erkek Öğrenci Yurdu'nun kapatıldığını aktardı.

        Soğuk, FETÖ'ye karşı tüm tedbirleri alacaklarını, paralel devlet yapılanmasının karşısında milletçe durmaya devam edeceklerini kaydetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler