Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TUNCELİ (AA) - Tunceli'de yol kesen teröristler, kamu hizmetinde kullanılan 6 aracı ateşe verdikten sonra yine kamuya ait bir başka aracı gasbederek kaçtı.

        Edinilen bilgiye göre, Tunceli-Pülümür karayolunun 40. kilometresinde bölücü terör örgütü mensupları yol kesti. Karayolundan geçen araçları duran teröristler, bölgede köylere hizmet götüren Tunceli İl Özel İdaresine ait 2 kamyon, 1 minibüs ve 1 pikap ile Fırat Elektrik Dağıtım AŞ Tunceli İl Müdürlüğü hizmetinde kiralık olarak kullanılan 1 otomobil ve 1 pikabı ateşe verdi.

        Özel İdare Genel Sekreterliğine ait 1 pikabı gasbeden teröristler, bölgeden kaçtı.

        Olayın ardından kaçan teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için operasyon başlatıldı. Teröristlerin kaçış güzergahları, Şehit Mehmet Jandarma Karakolunda konuşlu obüslerle ateş altına alındı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tunceli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tunceli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler