Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Antalya Büyükşehir Belediyesince gerçekleştirilmesi planlanan "Doğu Garajı ve Çevresi Kentsel Tasarım" projesi için referandum düzenlenecek.

        Doğu Garajı bölgesi ve çevresini cazibe merkezi haline getirmeyi amaçlayan proje için 31 Temmuz Pazar günü referandum yapılacak.

        Referandum sonucunda "evet" kararı çıkması halinde proje uygulamaya konulacak.

        Projenin tanıtımı için vatandaşlarla buluşan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, proje ile bölgenin dünya standartlarında bir caddeye kavuşacağını söyledi.

        Projenin amacının Doğu Garajı ve çevresinin bambaşka bir görünüme kavuşmasını sağlamak olduğunu belirten Belediye Başkanı Türel, "Hepimiz yurt dışına gittiğimizde o güzel manzaraları gördüğümüzde 'Niye bizde olmuyor' diye düşünüyorduk. Proje bittiğinde bizim de muhteşem bir caddemiz olacak. Yayalaşan caddelerde insan hareketi daha yoğun oluyor. Ticaret de gelişiyor. Bölgenin konut değerlerinde ciddi bir artış sağlanacak. Proje tamamlandığında kazanan Antalya olacak." dedi.

        Türel, gerçekleştirecekleri yatırımlarla ilgili 5'inci defa halk oylaması yaptıklarına dikkat çekti.

        Projelerin uygulanması aşamasında halkın kendilerine büyük destek verdiğini vurgulayan Başkan Türel, şöyle konuştu:

        "Halkın desteğini her zaman arkamızda istiyoruz. Büyük projelerin hazırlanması, uygulanması kolay olmuyor. Gayret, azim, kararlılık gerektiriyor. Bu yüzden projelerin her aşamasını hazırlamak halkın desteği sayesinde oluyor. Antalya'ya yapılan hizmetlerin gerçek mimarı Antalyalılardır. Sorunların aşılmasında halkımız bize büyük kolaylıklar sağladı. Her hizmetin elbette külfeti oluyor. Desteğinizin yanında sabrınız da bu projelerin tamamlanmasını sağlıyor."

        Türel, pazar günü Çaybaşı ve Yüksekalan muhtarlıklarına oy sandıklarının konulacağını ve aynı seçimlerdeki gibi kabinlerde oyların gizli bir şekilde kullanılacağını sözlerine ekledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler