Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ŞIRNAK (AA) - Cizre ilçesinde Halk Eğitim Merkezi Şubesi tarafından Çalışma ve İş Kurumu işbirliğiyle kadınlara yönelik açılan kurslara yoğun ilgi gösteriliyor.

        Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Gümüş, yaptığı açıklamada, bu yıl açılan üç kursta 75 kursiyerin kayıt yaptırdığını belirterek, açılan kurslara kadınların yoğun ilgi gösterdiğini söyledi.

        Bu yıl giyim, kuaförlük ve halı dokuma kurslarının açıldığını ifade eden Gümüş, şöyle konuştu:

        "Kursiyerlerimiz kurs süresi boyunca hem belli bir ücret alıyor hem de yaptığı kursun beceri ve davranışlarını kazanarak meslek edinmeleri sağlanıyor. Amacımız kursiyerlerimizin açtığımız kurslarda hem yaşamlarını ileri döneme taşımaları hem de edinmiş oldukları bilgi ve becerilerle kendilerine istihdam alanları oluşturmalarıdır. Açılan bu kursların yöremizde rağbet edilen meslek alanlarının olması, kursiyerlerimizin bu alanlara ve mesleklere yönelmelerin de etkili olmuştur."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şırnak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şırnak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler