Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BURSA (AA) - Gürsu Belediye personeli, milli irade ve demokrasi için birliktelik ruhunu ortaya koymak amacıyla, "Millet eğilmez, Türkiye yenilmez" yazılı tişörtleriyle hizmet veriyor.

        Konuyla ilgili açıklama yapan Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, belediye personelinin, birliktelik ruhunu ortaya koyan tişörtlerle hizmet vererek, Türkiye'nin aydınlık geleceğine her zaman sahip çıkacaklarını söyledi.

        Belediye Başkanı Işık, "Millet olarak göstermiş olduğumuz irade dolayısıyla halkımızla gurur duyuyorum. Tüm dünyaya demokrasi örneği olacak, güçlü millet iradesini ve hakimiyetini göstermiş olduk. Millet olarak, vatan söz konusu olduğunda her şeyi bir kenara bırakarak nasıl birlik olduğumuzu, canımızı ortaya koyarak vatanımızı nasıl savunduğumuzu tüm şer güçler gördü. İnşallah ülke olarak bu zor günleri de en kısa zamanda geride bırakacağız. Ülkemiz için nöbetimiz devam edecektir."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler