Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAKARYA (AA) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Rüstem Keleş, Kocaali ilçesine 3,5 milyon liralık yatırımla 4,5 kilometrelik yağmursuyu hattı inşa edeceklerini bildirdi.

        Keleş, yaptığı yazılı açıklamada, tüm ilçeleri sağlam altyapıyla buluşturmak için aralıksız çalıştıklarını belirtti.

        Çalışmaların Kocaali Yağmursuyu İnşaatı Projesi kapsamında yapılacağını aktaran Keleş, "İhalemizi gerçekleştirdik. İnşallah önümüzdeki günlerde ilk kazmayı vuracağız. Hemşehrilerimize hayırlı olsun." ifadesini kullandı.

        İlçede devam eden çalışmaların toplam maliyetinin 60 milyon lirayı bulduğuna işaret eden Keleş, şunları kaydetti:

        "İlçemizin altyapı geleceğini garanti altına almak için planladığımız projeleri bir bir hayata geçiriyoruz. Şerbet Pınarı İçmesuyu Arıtma Tesisi, Kocaali Atıksu Arıtma Tesisi ve 121 kilometrelik kanalizasyon hattında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. İlçemizde devam eden projelerimizin toplam maliyeti yaklaşık 60 milyon lira. Şimdide 3,5 milyon liralık projeyle Kocaali'nin yağmur suyu hattını yenileyeceğiz. Tüm altyapı yatırımlarının tamamlanmasıyla hemşehrilerimiz içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyunda hiçbir sorun yaşamayacaklar. Hayırlı olsun."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler