Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TRABZON (AA) - Tunceli'nin Nazımiye ilçesindeki terör saldırısında şehit olan Uzman Çavuş Murat Durmaz'ın ailesine acı haber ulaştı.

        Yomra ilçesine bağlı İkisu Mahallesi'nde bulunan Durmaz'ın (25) babaevine gelen Garnizon Komutanı Albay Okşin Akşit, Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, acı haberi anne Fatma ile baba Davut Durmaz'a sağlık görevlileri eşliğinde verdi.

        Şehidin evi ve ailesinin yaşadığı sokağa Türk bayrakları asıldı. Haberi alan ailenin yakınları da babaevine geldi.

        Trabzon Valisi Yücel Yavuz da aileye taziye ziyaretinde bulundu.

        Güçlükle ayakta durduğu görülen anne Fatma Durmaz, ''Kırdın kanatlarımı yavrum. Böyle mi olacaktı, böyle mi gelecektin. Annen seni çok özlemişti yavrum. Sabah 5'te annen uykudaydı, annen sana köle olsun yavrum. Annen yataktaydı, sen ne oldun yavrum. Ah yavrum seni bütün kötülüklerden sakınırdım, bundan sakınamadım.'' diye gözyaşı döktü.

        Öte yandan bekar olan şehidin biri kız olmak üzere 3 kardeş oldukları öğrenildi.

        Şehidin cenazesinin Tunceli'de yapılan törenin ardından Trabzon'a getirileceği kaydedildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler