Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GİRESUN (AA) - Görele Opr. Dr. Ergun Özdemir Devlet Hastanesine kazandırılan İşitme Testi (Odyometri) Ünitesinin açılış törenine yapıldı.

        Hastanede yapılan törende konuşan AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk, Görele Devlet Hastanesinin onarılması ve ek hizmet binası yapım işinin ihaleye çıktığını söyledi.

        Vatandaşlara en iyi ve sağlıklı hizmeti vermek amacında olduklarını belirten Öztürk, "Görele Devlet Hastanesinin onarımı ve ek hizmet binasının ihalesi yapıldı. Tekli ve çiftli 121 yataklı odalarımızla Görele başta olmak üzere diğer ilçelere de hizmet vermeyi amaçlıyoruz. Biraz sıkıntılı bir süreç yaşayacağız ama sıkıntısız bir işte yapılmıyor. Halkımıza hastanemizin yapım işi tamamlandığında sağlık alanında güçlü bir hizmet sunacağız. Bundan kimse şüphe duymasın." dedi.

        AK Parti Görele İlçe Başkanı Tayfun Emecen ise Görele'ye yapılan hizmetlerin devam edeceğini dile getirerek,"Halkımızın da bizden esirgemediği desteklerini arkamızda hissederek hep beraber Görele'yi kalkındırmayı hedefliyoruz ve bunu başaracağımıza da canı gönülden inanıyorum" diye konuştu.

        Konuşmaların ardından ünitenin açılışı yapıldı.

        Açılış törenine Görele Kaymakamı Ünal Kılıçarslan, Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, Görele Dernekler Federasyonu Başkanı Birol Kardaş ve hastane yönetimi katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Giresun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Giresun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler