Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ERZİNCAN (AA) - Erzincan'ın Kemah ilçesinde kaybolan 2,5 yaşındaki çocuk, 8 saatlik arama çalışması sonucu dere kenarında bulundu.

        Alınan bilgiye göre, akraba ziyareti için ailesiyle İstanbul'dan Gökkaya köyüne gelen Seyfullah Yiğit Yeni, kapının önünde arkadaşlarıyla oynamaya başladı. Bir süre sonra çocuklarının kaybolduğunun farkına varan ailesi, yakın çevrede Yeni'yi aramaya başladı.

        Çocuğun bulunamaması üzerine durum, jandarma ve İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğüne (AFAD) haber verildi.

        Ekipler, yöreyi iyi bilen köy sakinleriyle dağlık arazide küçük çocuğu aramaya başladı.

        Havanın kararmasına rağmen ama çalışmalarına devam eden ekipler, Yiğit'i kaybolduktan 8 saat sonra köye 5 kilometre uzaklıktaki dere kenarında buldu.

        112 Acil Servis ekibinin ilk müdahalesinin ardından Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan küçük çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzincan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzincan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler