Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KÜTAHYA (AA) - Simav'da üç gün sürecek "Eynal Bisiklet Festivali" düzenlendi.

        Eynal kaplıcaları bölgesinde Simav Belediyesi ile Simav Bisiklet Kulübü'nün organize ettiği festivale çok sayıda bisiklet sporcusu katıldı.

        Belediye Başkanı Süleyman Özkan, burada yaptığı açıklamada, Simav'ın doğal güzelliklerin fazla olduğu bir ilçe olduğunu ifade ederek, bisiklet sporcularını ağırlamaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

        100'den fazla erkek ve bayan bisiklet sporcusunun festivale katıldığını aktaran Özkan, "Bisiklet sporu dünyada yaygınlaşan kitlesel bir spor haline gelmiştir. 3 gün boyunca belediyemizin ve ilçemizin misafiri olacaksınız. Gördüğünüz güzellikleri memleketlerinize vardığınızda eş ve dostlarınıza, eleştiri ve önerilerinizi de bizlere aktarırsanız sevinirim." diye konuştu.

        Festival kapsamında, ilçenin tarihi ve doğal güzelliklerinin olduğu bölgelerinde bisiklet turlarının düzenleneceği bildirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler