Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KAYSERİ (AA) - İncesu Belediyesi tarafından kay kay ve paten sporlarına destek vermek amacıyla yaptırılan Kay kay Pisti (Skate Park) gençler tarafından ilgi görüyor.

        Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, yaptığı açıklamada, 700 metrekarelik alanda oluşturulan kay kay pistinin 5 rampadan oluştuğunu, zemini kaymayı kolaylaştıran endüstriyel betonla kaplı paten ve kay kay parkuru özellikli olduğunu söyledi.

        Karayol, Parkta yer alan bazı oyun alanlarının İncesu'da ilk kez vatandaşın hizmetine sunulduğunu belirterek, özellikle kay kay pisti ilk kez çocukların hizmetine girdiğini ve ihtiyaç olan yenilikleri İncesu'ya getirmeye devam edeceklerini ifade etti.

        Parkurdan yararlanan 20 yaşındaki Ahmet Samet Erdem ise, "Kay kay yapmayı çok seviyorum. Bunun için il merkezinden İncesu'ya arkadaşlarımla her gün geliyoruz. Bazı zamanlar burada gecelediğimiz de oluyor. Başkanım çok güzel bir parkur yaptırdı ve hepimize çok güzel bir hediye verdi. Kendisine gençlere verdiği desteklerden dolayı arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler