Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TEKİRDAĞ (AA) - Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde yaşayan Samsunlular, Geleneksel 8. Birlik ve Beraberlik Pikniğinde bir araya geldi.

        Ergene Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Ergene İlçesi Samsunlular Derneğince düzenlenen pikniğe vatandaşların yanı sıra Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel de katıldı.

        Yüksel, piknikte yaptığı konuşmada derneklerin birlik ve beraberlik içinde olması gerektiğine dikkati çekti.

        Birlik ve beraberlik etkinliklerinin devamlı olmasını dileyen Yüksel şunları kaydetti:

        "Ergene İlçesi Samsunlular Derneğinin bu birlikteliklerini kutlarım ve bu etkinliklerin devamlılığını diliyorum. Bu işe gönül verip Trakya'da yaşayan Samsun halkını bir araya getiren derneğin başkan ve yöneticileri bu tür etkinliklerin oluşturulmasında baş rolü üstlenmektedir. Dernek Başkanımız Şükrü Kırıkçı ve kardeşimize bu güzel etkinlikte bizleri sizlerle buluşturduğu için teşekkür ederim. Birlik, beraberliğimizin dayanışmanın her zaman yanında olduk, yanında olmaya devam edeceğiz."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler