Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAMSUN (AA) - AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, terör örgütü PKK'nın da en az FETÖ kadar tehlikeli olduğunu bütün dünyaya haykırdıklarını kaydetti.

        Göksel, yaptığı yazılı açıklamada, terör örgütlerinin Türkiye üzerinde planladıkları hain emellerin başarıya ulaşamayacağını belirtti.

        Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın "Terörle mücadele konusunda asla geri adım atılmayacaktır" sözlerini hatırlatan Göksel, "15 Temmuz'da yaşananlar ve daha önce yaşanan darbeler ülkemizdeki kara lekelerdir. 15 Temmuz gecesi yapılmak istenen darbe girişimi, hiçbir darbe girişimi kadar kanlı değildi. Milletine, meclisine, Cumhurbaşkanına, Başbakanına, TRT'sine, TÜRKSAT'ına, ne kadar milli kurumu varsa, hepsine saldırıya geçen terör örgütüyle karşı karşıya kaldık." ifadelerini kullandı.

        FETÖ ile hareket eden diğer örgütlerin olduğunu dile getiren Göksel, şunları aktardı:

        "PKK'nın da en az FETÖ kadar tehlikeli olduğunu çok net bütün dünyaya haykırıyoruz. PKK eşittir, FETÖ eşittir, DAİŞ. Hiçbirinin birinden farkı yoktur. Biz Türkiye olarak bunlarla mücadele etmeye devam edeceğiz. Eski Türkiye'ye bir daha dönmeyeceğiz. Tam aksine daha güçlü bir Türkiye inşa edeceğiz. Aldığımız nefesi bizlere zehir eden menfur terör örgütleri bilsinler ki, bizler bir öleceğiz bin dirileceğiz. Kurşunları bombaları bizleri yıldırmayacak. Bu ülke bölünmeyecek. Hainlikleri başarıya asla ulaşmayacak."

        Göksel, terörle mücadele için canını feda eden tüm şehitlere de Allah'tan rahmet diledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler