Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Şereflikoçhisar ilçesinde, Kurban Bayramı dolayısıyla hayvan pazarı olarak Yeni Sanayi Sitesi'ndeki bir alan belirlendi.

        Şereflikoçhisar Kaymakamlığından yapılan yazılı açıklamada, Kurban Bayramı'nın yaklaşması yüzünden kurban hizmetleri komisyonunca bazı kararlar alındığı belirtilerek, ilçede kurban satış yeri olarak Yeni Sanayi Sitesi içerisindeki bir alanın tahsis edildiği belirtildi.

        Söz konusu hayvan pazarının ve kurban kesim yerlerinin dezenfekte edileceği anlatılan açıklamada, hayvan pazarında hasta hayvanlar için çadırların oluşturulması, vatandaşların sosyal ihtiyaçlarının karşılanması için tuvalet, su ve oturma alanları gibi yerlerin yapılmasının kararlaştırıldığı kaydedildi.

        Açıklamada, komisyonun kurban kesim ücretlerini de belirlediğine işaret edilerek, ilçede büyükbaş kelle kesiminin 85, büyükbaş takım kesimin 250, küçükbaş kelle kesiminin de 30 lira olarak saptandığı bildirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler