Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YOZGAT (AA) - Sarıkaya Belediyesi, Kazım Karabekir Mahallesine yapılan park çalışmalarında sona geldi.

        Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, mahalleye yapılan parkta, aile dinlenme yeri ve çocuk oyun parklarının bulunduğunu söyledi.

        Park çalışmalarında sona yaklaşılması ile birlikte vatandaşlar tarafından güzel geri dönüşümler geldiğine değinen Belediye Başkanı Açıkel, şunları kaydetti:

        ''Parkın tamamen bitmesi ile birlikte mahalle sakinlerinin yanı sıra diğer mahallelerden vatandaşlar da burayı tercih edecek. Çalışmaları sonlandırmak için ekipler, gece gündüz çalışıyor. Her mahalleye bir park sözünü yerine getirmek için çaba sarf ediyoruz. Çalışmalar kapsamında yapılan kamelyalar, süs havuzu ve çim ekimi çalışmaları tamamlandı. Ayrıca, park içerisinde çevre düzenleme çalışmaları da tamamlanmak üzere. Park içerisinde yer alan kafeteryanın da dış kısmı tamamlanmış vaziyette. İç kısmında ki çalışmalar ise devam ediyor ve kısa sürede tamamlanacak vaziyette. Park içerisinde ki küçük çaplı çalışmaların tamamlanmasının ardından mahalle sakinlerinin ve hemşehrilerimizin hizmetine açılacak."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yozgat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yozgat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler