Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - AK Parti Elmalı İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden Ali Gökçe'nin yerine Osman Hüyük'ün atandığı bildirildi.

        AK Parti Antalya İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, İl Başkanı Rıza Sümer ve Teşkilat Başkanı Abdullah Işıkhan ile birlikte AK Parti Genel Merkezine giden Hüyük'e atama belgesi AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş tarafından verildi.

        Genel Merkez tarafından alınan atama kararının Elmalı için hayırlı olmasını dileyen İl Başkanı Sümer, Elmalı'nın her zaman Antalya siyaseti için önemli bir ilçe olduğunu belirtti.

        Sümer, AK Parti'nin belediye başkanlığı ve genel seçimlerde Elmalı'da önemli bir başarı elde ettiğini anımsatarak, şunları kaydetti:

        "Elmalı, Ümit Öztekin Başkanımız ile birlikte çehresi değişen, gelişen bir ilçemiz haline geldi. Görevinden kendi isteği doğrultusunda istifa eden eski ilçe başkanımız Ali Gökçe'nin Elmalı'da artarak devam eden bu hizmetlerde büyük emekleri olmuştur. Teşkilatımıza verdiği emek ve Elmalı'ya kazandırdıklarından dolayı Ali Gökçe kardeşimize tüm teşkilatımız adına teşekkür ederim. Teşkilatımızın çeşitli kademelerinde uzun yıllar görev yapmış bir diğer kardeşimiz Elmalı yeni İlçe Başkanımız Osman Hüyük'e de yeni görevinde başarılar dilerim." dedi.

        Elmalı İlçe Başkanı Osman Hüyük ise ilçe başkanı olarak görev yapacak olmanın gururunu yaşadığını belirterek, "Bu kutlu davamıza hizmette rabbim bizleri utandırmasın hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler