Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Antalya Büyükşehir Belediyesince Muratpaşa, Akseki, Finike, Gündoğmuş, İbradı, Serik, Alanya ve Gazipaşa ilçelerindeki 26 taşınmaz ihaleye çıkarılacak.

        Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, ihale bedeli 3 bin 250 ila 640 bin lira arasında olan taşınmazlar için 22-29 Eylül tarihleri arasında ihale düzenlenecek.

        Büyükşehir Belediyesi Encümen salonunda açık ihale usulüyle gerçekleştirilecek ihalelerde 50 bin liranın altındaki satış bedelleri peşin olarak, 50 bin lira ve üzerindeki satış bedelleriyse yüzde 25'i peşin, kalanı 5 ayda 5 eşit taksitle ödenebilecek.

        İhalesi yapılacak taşınmazlarla ilgili bilginin Antalya Büyükşehir Belediyesi web sitesinde yayınlandığı, ayrıca Antalya Büyükşehir Belediyesi Emlak Şube Müdürlüğünden de ayrıntılı bilgi alınabileceği bildirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler