Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAKARYA (AA) - Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, FETÖ'nün darbe girişimi nedeniyle ertelenen Söğütlü Tarım Hayvancılık Süt Festivali'nin 22 Eylül'de başlayacağını söyledi.

        Belediye Başkanı Genç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Temmuz ayında yapılması planlanan festivalin ertelendiğini, gerçekleştirdikleri meclis toplantısında festivalin 22-25 Eylül'de gerçekleşmesi yönünde karar aldıklarını belirtti.

        Festivalin eğlence ve konser etkinliklerinin uygulanmayacağını aktaran Genç, "Festivalde, sadece tarım hayvancılık üzerine yönelik traktörler, tarım aletleri üzerine kurulacak. Festivalin son günü ise Kırkpınar'da dereceye giren altın madalya almış güreşçilerlerle birlikte 100 aşkın pehlivan güreşecek. Festivalimizin 32. yıldır yapılmasının da önemi büyük. Bizler de, festivalin en güzel bir şekilde geçmesi için tüm imkanlarımızı kullanacağız." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler