Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        RİZE (AA) - Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

        Basa, mesajında, Kurban Bayramı'nın, zor günlerden geçilen bu dönemde bir olmaya, birlik olmaya, kardeş olmaya ve kaynaşmaya vesile olmasını temenni etti.

        Terör belasının yürekleri yangın yerine çevirdiğini belirten Basa, şunları kaydetti:

        "Bayramı toplumsal barışa ve huzura vesile olacak fırsat günleri olarak görmek istiyoruz. Allah huzur ve afiyet içerisinde bir bayram yaşamayı herkese nasip etsin. Bu duygu ve düşüncelerle acı ve üzüntülerin sonlandığı, dostluk, barış ve kardeşlik dolu bir geleceğe ilk adım olması dileğiyle Pazarlı hemşehrilerimin, milletimizin ve tüm İslam aleminin Kurban Bayramı'nı kutlar, en içten sevgi ve saygılarımı sunarım. Bu bayram gününde aramızda olamayan, vatan uğruna şehit düşen kahraman kardeşlerimi bir kez daha minnetle, rahmetle anıyor, ailelerinin bayramını kutluyor, sabır dileklerimi tekrarlıyorum."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Rize haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Rize Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler