Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ÇANKIRI (AA) - Çankırı Valisi Mesut Köse, Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenen törende, protokol üyeleriyle bayramlaştı.

        Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen törene, Vali Köse, AK Parti Çankırı milletvekilleri Muhammet Emin Akbaşoğlu ile Hüseyin Filiz, Belediye Başkan Vekili Hüseyin Boz, vali yardımcıları, kaymakamlar, siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

        Vali Köse, yaptığı konuşmada, tüm vatandaşların bayramını kutladı.

        Son dönemde yaşanan olaylarda şehit olanların yakınlarına başsağlığı dileyen Köse, "Türkiye Cumhuriyeti'nin birlik ve bütünlüğünü kimse bozamayacak. Bu ülkenin birliği ve bütünlüğü üzerinde oyun oynamak isteyenler yok olacaktır. Son dönemde yaşanan terör olaylarında hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah'tan rahmet diliyorum." dedi.

        Bayramların birlik ve beraberliği pekiştirdiğini dile getiren Köse, "Ülkemizin birlik ve beraberliği daim olsun." diye konuştu.

        Milletvekilleri Filiz ve Akbaşoğlu ile Belediye Başkan Vekili Boz'un konuşmasının ardından protokol üyeleri bayramlaşarak bir süre sohbet etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çankırı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çankırı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler