Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Kaş Kaymakamlığı, Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenledi.

        Belediye Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen bayramlaşmaya, Demre Kaymakamı ve Kaş Kaymakam Vekili Murat Uz, Garnizon Komutanı Vekili Deniz Yüzbaşı Özkan Ergazi, Belediye Başkanı Halil Kocaer, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Duman, Jandarma Karakol Komutanı Vekili Kıdemli Başçavuş Orhan Karakoyun, İlçe Emniyet Müdürü Vekili Halil Baydemir, Askerlik Şubesi Komutanı Üsteğmen Şafak Seven, daire amirleri, belediye meclis üyeleri, siyasi partilerin ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

        Herkesin tek tek bayramını kutlayan Kaymakam Uz, yaptığı konuşmada, barış ve huzuru oluşturan bayramların, kardeşliği geliştirip pekiştirdiğini söyledi.

        Belediye Başkanı Halil Kocaer de birlik ve beraberlik içinde nice bayramlara ulaşma temennisinde bulundu.

        Bayramlaşmanın ardından katılımcılar, Kaş İlçe Jandarma Komutanlığı ve Kaş İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek, görev yapan personelin bayramını kutladı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler