Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ARTVİN (AA) - Artvin'de, Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı gerçekleştirildi.

        Artvin Valiliği ve Artvin Belediyesince Atapark önünde düzenlenen halk bayramlaşmasına, İçişleri Bakanlığı Müsteşarlığına atanan Artvin Valisi Muhterem İnce, AK Parti Artvin Milletvekili İsrafil Kışla, Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Osman Kılıç, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, daire amirleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

        Bayramlaşma sonrasında Artvin Belediye Başkanlığınca kurulan çadırda Vali İnce, Milletvekili Kışla ve Belediye Başkanı Kocatepe, vatandaşlara kavurma ve pilav ikram etti.

        Daha sonra Merkez Camisi önündeki çay ocağında kendisine ikram edilen çayı içen İnce, vatandaşların bayramlarını kutladı.

        Vatandaşlarla bir süre sohbet eden İnce, İçişleri Bakanlığı Müsteşarlığına atanmasından dolayı Artvinliler'den helallik istedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Artvin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Artvin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler