Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ORDU (AA) - Korgan Belediyesince bayramlaşma programı düzenlendi.

        Demokrasi Meydanı'nda yapılan bayramlaşmada konuşan AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, herkese sağlıklı ve huzurlu bir bayram diledi.

        Bayramların birleştiren ve kaynaştıran en önemli değerlerden biri olduğunu kaydeden Kaynarca, "Bizlerin bu bayramlara erişmesine vesile olan demokrasi şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılaraysa acil şifalar diliyorum. Birlik ve beraberliğimizin her zaman bayram tadında olmasını diliyorum. Allah'ım bizlere 15 Temmuz'daki gibi büyük bir acıyı bir daha yaşatmaz inşallah." diye konuştu.

        Korgan Belediye Başkanı Tuncay Kiraz da İslam aleminin Kurban Bayramı'nı kutlayarak, bir bayrama daha erişmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

        Demokrasi şehitlerinin sayesinde bu bayrama eriştiklerine vurgu yapan Kiraz, Türkiye'nin yoluna emin adımlarla ilerleyeceğini söyledi.

        Konuşmaların ardından protokol, Korgan Devlet Hastanesini ziyaret ederek, personelin ve hastaların da bayramını kutladı.

        Programa AK Parti Korgan İlçe Başkanı Eyüp Karabayrak, teşkilat üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler