Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AMASYA (AA) - Gümüşhacıköy Belediye Başkanı Zehra Özyol, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla ilçede bulunan gazilerle yemekte buluştu.

        Gümüşhacıköy Belediyesi tarafından düzenlenen yemekte konuşan Özyol, gazilerin gözlerini kırpmadan bu vatan uğruna canlarını siper ettiğini belirtti.

        Özyol, şunları kaydetti:

        "Şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilere aileleriyle birlikte sağlıklı nice uzun ömürler temenni ediyorum. Vatan için, ülkenin bölünmez bütünlüğü için yapılan fedakarlıkların karşılığı hiçbir bedelle ödenmez. Aziz şehitlerimizin siz değerli aileleri ve gazilerimiz, sizlere vefa borcumuz büyük. Türkiye Cumhuriyeti büyük ve güçlü bir devlet. Devletimiz, şehit yakınlarımızın ve gazilerimizin her zaman, her ihtiyacında yanında. Gümüşhacıköy Belediyesi olarak da bizde, şehit yakınlarımıza ve gazilerimizin her daim yanındayız. Gazilerimizin içinde yer aldığı bir çok sosyal projemizi hayata geçireceğiz. Bizler sizin bir evladınız ve kardeşiniz. Bizler üzerimize düşen sorumluluğu her daim yerine getirmek için çalışmaya devam edeceğiz."

        Programa, Kaymakam Hüseyin Tekin, Garnizon Komutanı Aziz Bektaş Kaymak, şehit yakınları, gaziler ve kurum müdürleri katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Amasya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Amasya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler