Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AMASYA(AA) – Suluova Belediyesi tarafından, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla program düzenlendi.

        İlçe Kaymakamı Hayatı Taşdan, bir restoranda düzenlenen programda yaptığı konuşmada, Türk milletinin şehit ve gazilere can borcu olduğunu ifade etti.

        Üzerinde yaşanılan topraklar uğruna binlerce şehit verildiğini ifade eden Taşdan, "Bu topraklar çok can aldı, çok da kahramanlar yetiştirdi. Bu topraklarda yaşamanın bir bedeli var. Bu bedeli şehitlerimiz ve siz gazilerimiz canlarınızla ve kanlarınız ile ödediniz. Haklarınızı helal edin. Yeni nesillerimiz sizleri tanıdıkça bu vatanın ne kadar kutsal ve kadim olduğunu daha iyi anlıyorlar. Şehitlerimize ve siz gazilerimize minnettarız." diye konuştu.

        Tüm gazi ve ailelerinin günün kutlayarak sağlıklı uzun ömürler dileyen Belediye Başkanı Fatih Üçok ise, "Bu ülkenin savunmasında şehitlerimizin ve siz gazilerimizin göstermiş olduğu fedakarlığın bedelini ödeyemeyiz. Bizler için şehitlerimiz ve siz gazilerimiz çok değerlidir." dedi.

        Programa, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Cenk Alper Göksu, Emniyet Müdürü Murat Oflaz, gaziler ve aileleri katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Amasya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Amasya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler