Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DENİZLİ (AA) - Tavas Belediyesi, 15 Temmuz gecesi Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişiminde şehit olan vatandaşlar başta olmak üzere tüm şehitler için lokma dağıttı.

        Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, etkinlikte yaptığı konuşmada, o karanlık gecenin unutulmaması gerektiğini ifade ederek, 15 Temmuz akşamı yaşananları lanetle daima kınayacaklarını söyledi.

        15 Temmuz'daki alçakça saldırının, milletin birlik ve beraberliği, Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan'ın dik duruşu sayesinde milyonların kenetlenmesiyle püskürtüldüğünü ifade eden Akyol, şunları dile getirdi:

        "Tüm dünyaya Türk'ün gücünü, al bayrağımızın inmeyeceğini, ezanımızın susmayacağını bir kez daha haykırdık. Şehitlerimize olan borcumuzu birbirimize karşı sevgili, hoşgörülü ve kardeşlik duygularıyla sımsıkı sarılarak ödeyeceğiz. 15 Temmuz karanlık gecenin bertaraf edilmesinde büyük rol oynayan Şehit Astsubay Ömer Halisdemir başta olmak üzere tüm şehitlerimizin adı ülkemizin dört bir tarafında yaşatılacak. Ben bir kez daha vatanımız için canını feda eden şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Ruhları şad olsun."

        Akyol, etkinliğe katılan Tavas Kaymakamı Osman Varol, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri ile vatandaşlara teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler