Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MALATYA (AA) - Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ), Yediyol Mahallesi'nde içme suyu hattı çalışmalarını tamamladı.

        MASKİ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, MASKİ il genelinde içme suyu, yağmur suyu ve kanalizasyon altyapı çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Pütürge ilçesi Yediyol Mahallesinin içme suyu sorunu çözüldü.

        MASKİ Genel Müdürü Özgür Özdemir, mesafe ve arazi şartları gözetmeksizin içme suyu sıkıntısını çözdüklerini belirterek, "Yediyol Mahallesinin su sıkıntısını çözdük, 30 tonluk bir su deposu, bir terfi binası, 16 abone bağlantısı yaptık. 16 bin 926 metre içme suyu hattı döşeme çalışması yaptık, çalışmaların ardında sisteme su verdik." ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler