Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAMSUN (AA) - Samsun merkezli 8 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan Tanrıverdi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Recep Tanrıverdi, sevk edildiği mahkemece serbest bırakıldı.

        İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekiplerince Samsun, İstanbul, Ankara, Çanakkale, Amasya, Tokat, Kahramanmaraş ve Bilecik'te eş zamanlı düzenlenen operasyon kapsamında İstanbul'da gözaltına alınarak Samsun'a getirilen iş adamı Recep Tanrıverdi, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

        Kanun Hükmünde Kararname ile kapatılan Tanrıverdi Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneğinin kurucularından da olan Tanrıverdi, savcılık tarafından adli kontrol için mahkemeye sevk edildi. Tanrıverdi, çıkarıldığı mahkemece serbest bıraktı.

        Soruşturma kapsamında gözaltına alınan 18 şüphelinin ise emniyetteki işlemleri devam ediyor.

        Recep Tanrıverdi'nin kardeşi Tanrıverdi Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Tanrıverdi de İstanbul Emniyet Müdürlüğündeki ifadesinin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakılmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler