Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AĞRI (AA) - Eleşkirt ilçesine bağlı Yücekapı beldesi ve çevre köy yollarında asfaltlama çalışması başlatıldı.

        Yücekapı Belediye Başkanı İlhami Zeyrek, ilçede yolları asfalt olmayan köylerde devam eden çalışmaları yerinde denetledi.

        Belediye Başkanı Zeyrek, yaptığı açıklamada, hükümet ve devletin Doğu Anadolu Bölgesi'nde yaptığı yatırımlar kapsamında, Erzurum Bölge Müdürlüğüyle yaptıkları çalışmalar neticesinde belde içerisindeki asfaltlama çalışmalarını bitirdiklerini ve şu anda belde sınırları dışındaki çevre köy yollarında çalışmalar yaptıklarını söyledi.

        Yolları asfaltlanan Ergözü Köyünden Hikmet Erdoğmuş, çalışmalardan dolayı memnun olduğunu belirterek, "Başta İlhami başkanımıza, hükumetimize, değerli Cumhurbaşkanımıza ve vermiş olduğu desteklerden dolayı Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan'a teşekkür ediyorum. Bizi bu çileden kurtardı. Yollarımız yapılıyor. Gerekli hizmeti fazlası ile alıyoruz." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ağrı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ağrı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler