Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YALOVA (AA) - Yalova'nın Çiftlikköy ilçesinde çiftçilik yapan 63 yaşındaki Selahattin Çifter'in çevresi ve içini AK Parti bayrakları ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın resimleriyle donattığı evi, görenlerin ilgisini çekiyor.

        Beşyüzevler Mahallesi'ndeki evinin bahçe girişine yaptırdığı tabelaya hem kendi hem de Erdoğan'ın resmini yan yana koyan ve "Dik dur eğilme Selahattin Çifter seninle reisim" yazısı yazan Çifter'in evini görenler, buranın AK Parti seçim ya da iletişim bürosu olduğunu sanıyor.

        5 çocuk sahibi çiftçi Çiftter, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2001 yılından bu yana AK Parti'ye üye olduğunu söyledi.

        O günden bu yana iki odalı evinden ve bahçesinde bayrakların eksik olmadığını anlatan Çifter, "AK Parti çok iyi olduğu için, reisimiz çok iyi yönettiği için o yüzden bu bayrakları esirgemiyorum buradan. Bu bayraklar eskidiği zaman AK Parti bürolarından temin ediyorum. Partiye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a desteğimi bu şekilde gösteriyorum. Çiftçi olduğum için başka türlü bir destek veremiyorum. Maddi gücüm yok, manevi olarak destek veriyorum." dedi.

        -AK Parti bürosu sanıyorlar

        Evinin yol kenarında olması nedeniyle oradan geçenlerin burayı AK Parti'ye ait bir bina olduğunu ve merak içinde kendisine bu konuda sorular sorulduğunu dile getiren Çifter, şunları kaydetti:

        "Gelip giden soruyor, AK Parti bürosu mudur burası diye. Ben de diyorum ki, evet AK Parti bürosudur. Birisi buraya AK Parti hizmet bürosu diye geldi. Buranın AK Parti irtibat bürosu olup olmadığını sordu. Ben de dedim ki 'evet, AK Parti'nin irtibat bürosu, bir sıkıntınız varsa söyleyin.' İlçe başkanı olup olmadığımı sordu yok dedim. Gelen geçen diyor ki, 10 numara. Recep Tayyip Erdoğan'la görüşen bir Selahattin Çifter var burada."

        -"Dik dur eğilme Selahattin Çifter seninle reisim"

        Evini ve bahçesini görenlerin çok beğendiğini dile getiren Çifter, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında da evinin önüne bir tabela yaptırdığını belirterek, "Tabelada, benim ve Cumhurbaşkanımızın fotoğrafı ile 'Dik dur eğilme Selahattin Çifter seninle reisim' yazısı bulunuyor. Kendi imkanlarımla bunu yaptım. Bayrakları da başka yerlerden temin ettim." dedi.

        Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın meydanlara davet etmesinden sonra ailesiyle sabahlara kadar demokrasi nöbeti tuttuğunu anlatan Çifter, "Arkadaşlarla destek verdik. Evimin içindeki bayrakları sadece boya, badana yaparken çıkarıyorum. İnşallah bir gün Cumhurbaşkanımızı bu evde ağırlamak istiyorum. En büyük hayalim Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın evimde çay içmesi." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yalova haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yalova Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler