Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        OSMANİYE (AA) - Sumbas ilçesinde "Türkiye Obezite ile Mücadele ve Kontrol Programı" kapsamında yürüyüş düzenlendi.

        Sumbas Kaymakamı Bedir Deveci, yürüyüş öncesi yaptığı açıklamada, obezitenin önemli sağlık sorunlarından biri olduğunu söyledi.

        Obezitenin en önemli nedenleri arasında aşırı beslenme ve yetersiz fiziksel aktivite olduğunu ifade eden Deveci, bu gibi sağlık sorunlarından korunmak için de çeşitli fiziksel aktivitelerin ve yürüyüşlerin önemli olduğunu belirtti.

        Deveci, Sağlık Bakanlığı tarafından yürütülen "Türkiye Obezite ile Mücadele ve Kontrol Programı" kapsamında obeziteyle mücadele konusunda toplumun bilinçlendirilmesi ve farkındalık oluşturulması gerektiğini dile getirdi.

        Yürüyüşe, Jandarma Bölük Komutanı Yüksel Aydın, İlçe Emniyet Amiri Cemil Deniz, kurum müdürleri, öğretmen ve çok sayıda öğrenci katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Osmaniye haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Osmaniye Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler