Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Aksu Belediyesi Ekim ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi.

        Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin'in başkanlığında yapılan toplantıda gündem maddeleri görüşüldü.

        Toplantıda, 15 Temmuz darbe girişimi gecesi, darbenin seyrini değiştirerek ölümsüzleşen Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in isminin, Güzelyurt'a yapılacak olan mesire alanına verilmesine karar verildi.

        Oy birliğiyle alınan karar doğrultusunda, Macun Mahallesi'ne yapılacak Kent Meydanı'na ise "15 Temmuz Milli Egemenlik ve Demokrasi Şehitleri Kent Meydanı ismi verildi, Sevgi Köyü Caddesi'nin ismi de "15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Caddesi" olarak değiştirildi.

        Başkan Şahin, yaptığı açıklamada, ülke olarak önemli bir süreçten geçildiğini belirterek, 15 Temmuz darbe girişiminin Türkiye'ye oynanan oyunları herkesin görmesini sağladığını söyledi.

        Tabloyu iyi okumak gerektiğini dile getiren Şahin, şunları kaydetti:

        "Sorgulayan bir nesil yetiştirmeliyiz, ne denilirse onu yapan insanlar olmamalıyız. Sorgulayan neslin en güzel örneği de darbe girişimi gecesi Tuğgeneral Semih Terzi'yi öldürerek olayın akışını değiştiren Şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir olmuştur."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler