Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ORDU (AA) - Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde, PKK'lı teröristler tarafından karakola uzun namlulu silahlarla düzenlenen saldırıda şehit olan Uzman Onbaşı Erdi Demirer'in (26) cenazesi Ordu'ya getirildi.

        Şehit Demirer için askeri uçakla getirildiği Ordu-Giresun Havalimanı'nda tören düzenlendi. Bu sırada şehidin eşi Burcu, babası Halil ve annesi Susam Demirer, uçağa koştu. Asker ve sağlık görevlilerinin sakinleştirdiği şehidin yakınları tören alanına götürüldü.

        Türk bayrağına sarılı şehidin naaşı, meslektaşlarının omzunda taşınarak cenaze aracına kondu. Askerlerin yürüyüşü esnasında, şehit eşi Burcu Demirer kucağında 3 aylık bebekleri Çağan ile tabutun arkasından yürüdü.

        Şehidin naaşı Büyükşehir Belediyesine ait cenaze aracıyla Gürgentepe Devlet Hastanesine götürüldü.

        Törene, şehidin yakınlarının yanı sıra Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Sedat Sarıkaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ve çok sayıda vatandaş katıldı.

        Demirer'in cenazesi, yarın öğle vakti Gürgentepe ilçesinde kılınacak namazın ardından toprağa verilecek.

        Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde, PKK'lı teröristler tarafından karakola uzun namlulu silahlarla düzenlenen saldırıda ağır yaralanan Demirer, kaldırıldığı hastanede şehit olmuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler