Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BİTLİS (AA) - Bitlis'in Hizan ilçesinde Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla öğrencilere yönelik program düzenlendi.

        Hizan Bediüzzaman Merkez Camisi'nde düzenlenen program, Kuran-ı Kerim tilaveti ve ilahilerin okunmasıyla başladı.

        İlçe Müezini Maşallah Deniz, müftülük olarak hafta boyunca ilçede çeşitli etkinlikler düzenleyeceklerini söyledi.

        Diyanet İşleri Başkanlığının 1986'dan bu yana kutladığı hafta kapsamında etkinlikler düzenlendiğini belirten Deniz, "Bundan gaye camiyi topluma, çocuklara tanıtmaktır. Biz de bu sene Hizan ilçemizdeki okullarla irtibata geçtik. Okullarımızda ilkokul düzeyindeki toplam 3 okulun öğrencilerini bugün camide ağırladık. En azından onlara camiyi tanıtmak böyle bir hafta olduğunu göstermek istedik. Cami, cami görevlileri, cemaat ve öğrenci buluşması projesi kapsamında öğrencilerimizi davet ettik. Bu icabetten dolayı hem İlçe Milli Eğitim Müdürümüze, hem de öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler