Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GAZİANTEP (AA) - İslahiye Tekvando Spor Kulübü Tekvando Milli Antrenörü Muhammed Oğuzcan, kulübün antrenmanlarını yapacağı bir yer talep ettiklerini belirterek, yetkililerden destek istedi.

        Oğuzcan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2013 yılından bu yana Avrupa'da ve yurtta düzenlenen çeşitli şampiyonalarda birincilik ve dereceleri bulunduğunu belirtti.

        Antrenmanları Dervişpaşa Ortaokulunun zemin katındaki salonda yaptıklarını anlatan Muhammed Oğuzcan, sporcuların rahat çalışabilecekleri idman yapabilecekleri yerler bulunmadığını kaydetti.

        Kış şartlarında durumun daha da zor olduğunu dile getiren Oğuzcan, ders bitiminde kaloriferlerin de kapatıldığını anlattı.

        AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Kaymakamlığın desteklerini gördüklerini anlatan Oğuzcan, teşekkür ederek, "Gerek ulusal, gerekse uluslararası arenada ilçemizi, ilimizi dolayısıyla ülkemizi temsil edecek çok yetenekli çocuklarımız var. Sosyalleşmeleri açısından, kötü alışkanlıklardan korunmaları adına da önemli bir faaliyet olarak görüyoruz. Bu vesileyle sadece spor olarak duruma bakmak olmaz." dedi.

        Oğuzcan, kulübün antrenmanlarını yapacağı daha iyi bir mekan istediklerini dile getirerek, yetkililerden destek istedi.

        Yedinci sınıf öğrencisi ve 6 yıldır tekvando yapan Türkiye ve Avrupa birinciliği bulunan Sude Naz Turan da günde iki saatten fazla antrenman yaparak şampiyonalara hazırlandıklarını anlattı.

        Çocuğunu tekvando kursuna getiren öğrenci velisi Muhammed Döner de çocuğunun buradaki çalışmalarla enerjisini attığını ve kendisini korumayı öğrendiğini kaydetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler